Contact

Vleeshouwerstraat 4, 9112 Sinaai

tel: 0488 495 600

Saar Vercammen:
0471 46 15 93


Shana Bogaert:
0494 76 42 16

 
info@spenoazi.be

 

 

Hallo daar!

Welkom bij op de website van Speelplein Spenoazi! Wij, de animatoren van Spenoazi, doen ons best om jou elke paas- en zomervakantie de beste tijd van je leven te geven. Toneeltjes kijken en meedoen, de zandbak binnenstebuiten keren, timmeren als Bob De Bouwer, springen als kangeroes, racen op vanalles en nog wat... het is nog maar een deel van wat je allemaal kan doen bij ons! Wil je graag eens bij ons komen spelen? Gewoon afkomen! Meer informatie over ons vind je hieronder en op de faq pagina.

Tot dan!

Speelse groetjes De animatoren van Speelplein Spenoazi

Verdere info:

Voor wie?

Alle kinderen van 3 tot 15 jaar, en dat de hele werking lang!

Ons speelsysteem: We organiseren dagelijks een activiteit voor elke leeftijdsgroep: 3-5 jarigen, 6-11 jarigen en 12-15 jarigen. Naast deze activiteiten kunnen de kinderen ook gewoon vrij spelen in de vele hoeken van Spenoazi: bouwdorp, go-cart parcours, winkel... Bovendien zijn de leeftijdsgroepen niet vast en kan ieder kind overal meedoen (behalve +12 activiteiten, die zijn enkel voor 12-15 jarigen).

De kinderen kiezen dus wat ze spelen en met wie ze spelen: speelplezier gegarandeerd!

Wanneer?

 

Volledagwerking

Inschrijven tussen 8u30 en 9u45 voor een hele dag spelen.
Inschrijven tussen 13u00 en 13u30 voor een halve dag spelen.
Ophalen tussen 16u30 en 17u30.
Naopvang is mogelijk tot 18u, maar enkel op aanvraag.

Halvedagwerking

Inschrijven tussen 13u00 en 13u30.
Ophalen om 17u30 (vroeger ophalen niet mogelijk)
Naopvang is mogelijk tot 18u, maar enkel op aanvraag.

Inschrijven.

Op voorhand inschrijven is niet vereist! Enkel voor uitstappen wordt dit om praktische redenen (reserveren van tickets, …) gevraagd.

NIEUW: vanaf dit jaar kan jij tijdens de volledagwerking een plaatsje reserveren op het speelplein. Zie voor meer info het 'reserveren'.

Naopvang?

Iedereen kan al eens wat langer moeten werken of te laat komen. Wij hebben daar alle begrip voor. Daarom kunnen kinderen ’s avonds tot 18u nablijven. We vragen enkel dat u ons hiervan op voorhand verwittigd of dat u ons de dag zelf een seintje geeft op onze Spenoazi-foon (0488 495 600).

Wat kost dat?

Volledagwerking

1ste kind: 5 euro
2de kind uit hetzelfde gezin*: 4,50 euro per kind
3de kind uit hetzelfde gezin*: 4 euro per kind
4de kind en meer uit hetzelfde gezin*: 3,5 euro per kind

Halvedagwerking

1ste kind: 2,50 euro
2de kind uit hetzelfde gezin*: 2 euro per kind
3de kind uit hetzelfde gezin*: 1,50 euro per kind
4de kind en meer uit hetzelfde gezin*: 1 euro per kind

* Opgelet: het moet gaan om kinderen uit hetzelfde gezin die tegelijk aanwezig zijn!
Speciale tarieven: OCMW-klanten en houders van een kansenpas (die inwoner zijn van Sint-Niklaas) betalen slechts 20% van de deelnameprijs. Hiervoor heeft u wel een attest van het OCMW nodig (ter verificatie dat u in aanmerking komt). Voor meer informatie hierover kan u terecht bij de eindverantwoordelijke van de werking of bij het OCMW.

LET OP: Samenwerking met de Buitenschoolse Kinderopvang Het Buurthuis is gewijzigd!


▪ Het speelplein haalt geen Kinderen meer op om 13u in het buurthuis. 
 
▪ Kinderen die enkel in de voormiddag ingeschreven zijn in BGO en 's middags zelfstandig naar het speelplein mogen gaan, moeten een hiervoor schriftelijke toestemming van de ouders overhandigen aan het BGO. Wanneer kinderen voor een volle dag ingeschreven zijn bij het BGO, hebben zij niet meer de mogelijkheid om 's middags naar het speelplein te gaan.

▪ De mogelijkheid om een volle dag BGO kosteloos te annuleren wanneer deze wordt ingeruild voor een volle dag speelpleinwerking blijft bestaan.  Ouders moeten dit ten laatste –schriftelijk- annuleren bij BGO op  vrijdag voor dagen waarop hun kinderen in de daaropvolgende week naar de speelpleinwerking wensen te gaan.  Ouders  moeten na hun speelpleinbezoek een bewijs binnenbrengen van hun aanwezigheid op het speelplein. Dit bewijs kan u krijgen bij de hoofdanimator op het speelplein. Dit bewijs moet binnen de 5 dagen aan de dienst BGO bezorgd worden.

Inclusief speelplein

Spenoazi is een inclusief speelplein, dat wil zeggen dat iedereen welkom is, ook kinderen met een beperking! We vragen wel om vooraf contact op te nemen met de hoofdanimatoren.

Wat mee te brengen?

Wij zorgen voor een koek en een drankje om 16 uur. Best is om uw kind speelkleren aan te doen. Reservekleren kunnen ook altijd van pas komen.

Verzekering:

Alle kinderen die deelnemen zijn via het stadsbestuur van Sint-Niklaas en de vzw Speelpleinwerkingen Waasland verzekerd voor lichamelijke ongevallen.

Fiscaal aftrekbaarheid:

De deelnamegelden zijn voor kinderen t.e.m. 12 jaar fiscaal aftrekbaar. En dit tot een bedrag van max. 11,20 EUR/dag. Ook uitstappen zijn dus fiscaal aftrekbaar. Vraag voor het einde van de zomerwerking uw attest aan, dit kan u doen bij de weekverantwoordelijke.